Δευτέρα 14 Απριλίου 2014


ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Έχουμε μπει στην άνοιξη και οδεύουμε προς το καλοκαιράκι. Οι καιρικές συνθήκες βελτιώνονται, το κρύο είναι περιορισμένο και οι βροχές όλο και πιο σπάνιες. Άλλος ένας χειμώνας πέρασε, όχι και ιδιαίτερα βαρύς όσον αφορά στις χαμηλές θερμοκρασίες αλλά "βαρύς" στην τσέπη των περισσοτέρων. Το ίδιο συμβαίνει κάθε χρόνο, τα τελευταία δύσκολα χρόνια τουλάχιστον.


Το καλοκαίρι όμως εκτός από ανάσα & οικονομία στα έξοδα της θέρμανσης είναι και η εποχή της προετοιμασίας για τον επόμενο χειμώνα. Οι σημαντικότερες αποφάσεις για κτιριακές επεμβάσεις, τώρα λαμβάνονται αλλά και υλοποιούνται το πολύ μέχρι τον Σεπτέμβριο.


Η Infratech, εκτός από τις θερμογραφήσεις κτιρίων επεμβατικού χαρακτήρα (υγρασίες στο σπίτι, διαρροές σωληνώσεων κλπ), προσφέρει και προληπτικές μελέτες ελέγχου κελύφους & βοηθητικών χώρων της κατοικίας. Με αυτό το τρόπο, μπορείτε να ελέγξετε την μονωτική επάρκεια της κατοικίας σας έτσι ώστε, εάν απαιτηθεί, να τη "θωρακίσετε" μονωτικά, εφαρμόζοντας ένα σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης ή να κάνετε απαραίτητες μικροεπεμβάσεις στο κέλυφος, εξαρφαλίζοντας, παραδείγματος χάριν, την αεροστεγανότητα της κατοικίας, όπου αυτή χρειάζεται.




Όλοι αυτοί οι έλεγχοι που προσφέρουμε, διενεργούνται αποτελεσματικότερα όταν υπάρχει μια θερμοκρασιακή διαφορά (εσωτερική-εξωτερική) περίπου 10οC. Αυτές οι συνθήκες υπάρχουν ακόμη αυτή την εποχή, παρά τη μεγάλη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Θα υπάρχουν και στην πλήρη καλοκαιρινή περίοδο αλλά με την εξής διαφορά: η θερμογράφηση αυτή την εποχή είναι σημαντική διότι μας δίνει τον απαιτούμενο χρόνο για τις αποφάσεις σχετικά με τις επεμβάσεις που θέλουμε να κάνουμε ακόμα και τον Αύγουστο ή και τον Σεπτέμβριο.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός αυτό και παρακολουθώντας την συνεχή ανταπόκριση των πελατών μας στην ενεργειακή συμβουλευτική που παρέχουμε, σας προσφέρουμε:

Πλήρη προληπτικό ενεργειακό
ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
κελύφους κατοικίας
από  80€+ΦΠΑ*

Περιλαμβάνονται:
  • Πλήρης θερμογράφιση κελύφους
  • Αναλυτική αναφορά θερμογραφικού ελέγχου
  • Οπτικό υλικό και επεξηγήσεις στα σημεία ενδιαφέροντος
  • Ενεργειακή συμβουλευτική-προτάσεις επεμβάσεων


Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για λετπομέρειες!!!
6947 380024 (Vodafon)
698 3292890 (What's Up)

* η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για την περιοχή της Θεσσαλονίκης και για όμορους περιφερειακούς Δήμους. Για άλλες περιοχές, συμβουλευτείτε μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου